Over ons

In 2002 – na het behalen van zijn schildersdiploma – ging Vincent Van Roey aan de slag bij een gerenommeerd schildersbedrijf. Daar deed hij meer dan 10 jaar ervaring op als schilder onder het strenge oog van bekwame vakmannen.

Gedreven door passie voor de stiel richtte Vincent uiteindelijk zijn eigen schildersbedrijf op in 2014, gespecialiseerd in schilderwerken en aanvullende technieken zoals kaleien en vergrijzen.

Bij schilderwerken Vincent Van Roey staan perfectionisme, kwaliteit en klantgerichtheid centraal. Vakkundig en verfijnd werken is onze topprioriteit.

Vakman en schilder Vincent Van Roey is voornamelijk actief in de omgeving van Lier, Kessel, NijlenHerentals, Antwerpen, Mechelen, Keerbergen, Haacht en Leuven, maar aanvaardt graag projecten in andere regio’s!

Maak vrijblijvend een afspraak en zet uw eerste stap naar vernieuwing, renovatie en verbeterde woonkwaliteit! Vincent van Roey is daarbij steeds uw enige, toegewijde contactpersoon: van offerte, uitvoering en werfopvolging tot oplevering.

Vakman en schilder Vincent Van Roey is voornamelijk actief in de omgeving van Lier, Herentals, Antwerpen, Mechelen, Keerbergen, Haacht en Leuven, maar aanvaardt graag projecten in andere regio’s! Maak vrijblijvend een afspraak en zet uw eerste stap naar vernieuwing, renovatie en verbeterde woonkwaliteit! Vincent van Roey volgt steeds iedere werf persoonlijk op: van offerte en uitvoering tot oplevering.

Vragen over onze diensten?

Bel ons op +32 486 23 55 82